Gästbok

Tack för att du besöker min hemsida. Skriv en hälsning här i gästboken genom att klicka på den blå knappen. Du kan också sätta in ett foto vid din hälsning.

Flytta/placera pratbubblan på bilden med musen

Skriv text till din pratbubbla

Shape:
 
Skrivet av Linda Teike, den 3. dec, 2010
Hej på er!
Låter som ni har det riktigt bra!!! Jag läser samma bok som du Mackan och den är rätt underhållande kan jag hålla med om. Snöigt och kallt är det ute, men skön fredagkväll just nu. Vi är hos Niklassons och blir uppassade - känns mycket trevligt! Nu ska vi äta och sedan blir det nog Idol och ett glas vitt. Hälsningar Teike, Gabrielsson och Niklasson
E-post:
Skrivet av Anna och Tobbe, den 3. dec, 2010
Hej! Kul att ni har en fortsatt bra semester och att du Mackan har lyckats med bedriften att både läsa ut en bok och ge ett bra julklappstips!! Här hemma RULLAR allt på, vilken pärla ni har, vad kostar den!!haha. Det är dock många okända som vinkar på en när man glider igenom staden, men jag vinkar tillbaka glatt så att ni inte får skäll för det sen. Ha en fortsatt bra semester!!
Kram
Skrivet av Anna och Tobbe, den 28. nov, 2010
Jasså Sören Åkeby har hittat dit, trevligt!
TACK åter igen för att ni har räddat oss i två veckor framöver...Anna är överlycklig över att slippa cyckla (vilket inte hade gått) till jobbet och till dagis. Vi lovar att TOMTEN kommer att komma med något mycket fint till er i år! Må så gott!! Ha det bra!
Skrivet av Linda Teike, den 24. nov, 2010
Hej på er! Så underbart det låter. Idag har skolskjutsarna varit inställda till Folkabo så ni kan ju själva räkna ut väderleken. Vi är inget avundsjuka på er... Hälsningar Linda & Jocke
E-post:
Skrivet av Anna, Tobbe & Kalle, den 24. nov, 2010
Hej! Skönt att höra att ni är framme och att allt gick bra. Kul att de känner igen er..haha....
Ha det nu så underbart i solen så ska vi göra så gott vi kan i snöstormen!!
Skrivet av Niclas Fällström, den 2. nov, 2010
Markus! Fick tips om din hemsida av Börje. Den var kanon! Mycket intressant/ vi hörs mvh Niclas
Skrivet av Bengt, den 2. okt, 2010
Ingen fotboll på denna sidan...egentligen.... men LYCKA till 2011, "vad du nu gör" Otroligt fina år vi haft tillsammans i SIF tycker jag för min del
Skrivet av Jesper Johansson, den 10. sep, 2010
Hej du Marcus. Fin sida du har gjort,var kul läsning. Bra jobb vid nycklafallet också. Ha det gott//Jeppe J
E-post:
Skrivet av Taito Sund, den 23. aug, 2010
Hej Marcus! Fick din adress av min grabb Jörgen S som jag tror att du känner. Har ägnat en lång stund med att gå igenom din hemsida. Mycket trevlig och intressant läsning. Du liksom jag ägnar mycket tid åt "gamla tider". Jag är uppvuxen på andra sidan berget, i Dimbo, mot Gerumsgränsen. Har gjort många vandringar på gerumsberget och hjortamossen. Har en henmsida men den uppdaterar jag inte längre, men däremot en blogg som jag försöker att hålla igång. Du hittar den om du går in på min hemsida.
Ha de gött!
Taito
E-post:
Skrivet av Bosse Elving, den 21. aug, 2010
Hej Marcus.Fick tips av Börje häromdan om din sida. Har kollat in den och den är toppenbra. Speciellt kollar jag traktorer då jag sjäv har en Grålle från 1947, som har blivit "Sundbergs-mekad" när han var "liten" och fanns hos Annie o Ingvar Hallberg.
Har själv åkt Grålle sen 8-års-åldern i Floby

Hälsningar Bosse,BS-FOTO,Falköping
och GRÅLLEKLUBBEN.

PS Lars Björkman på BS är också fotbollstokig.
E-post:
Skrivet av Marcus, den 16. aug, 2010
Tack själv Anna!
/Mackan och Perni
Skrivet av Anna, den 15. aug, 2010
Tack för en trevlig kräftskiva....
Skrivet av Anna, den 13. aug, 2010
Gör er redo, imorgon kommer jag! Ser fram emot en trevlig Kräftskiva. Skönt att inte Tobbe är med, då kan jag bara tänka på att ta hand om mig själv.
Skrivet av Kalven, den 14. jun, 2010
Tjena Mackan bra jobbat med gäststugan, jag kan redan nu se mig med en "kaller" på verandan eller stå och blåsa ut bakisångorna en tidig morron. "trägårn" närmar sig ha det gött.
Skrivet av Andreas Carlsson, den 3. mar, 2010
Här cyklar jag var och varannan dag på sommaren. När man nu upptäckt att det finns så fina skidspår blir man otroligt glad. Jag tävlar mycket på längdskidor och det är ju perfekt att få träningsmöjligheter i närheten,(Stenstorp) speciellt lite kuperat då det inte finns i Falköping. Jag ska rekommendera detta för mina träningskompisar... Men först Vasaloppet,
Tack!
E-post:
Hej!
Prova att göra en egen webbsida precis som jag.
Det är enkelt och du kan prova helt gratis.
ANNONS